Týchto malých slaných koláčikov som urobila tisíce. Nekecám, fakt! Najprv som ich ponúkala ako pohostenie pre kamarátov, návštevy, na…
Stroganov je populárny, pôvodom ruský pokrm, pripravený z kvalitného hovädzieho mäsa s omáčkou z uhoriek, húb a cibule…
Vynikajúca nátierka z červenej fazule, ktorá chuťou pripomína tatarák mäsový. Lenže z fazule je lacnejší a na opečených chlebíkoch super…
Aj keď vyprážaný karfiol s tatarkou je klasika, skúste pripraviť túto skvelú zeleninu aj na trochu iný spôsob. Verím, že nadchne aj tých…
Rýchlovka z odležanej roštenky, podávaná s tatarkou a pečivom. Alebo tiež v zemiakovej placke. Najlepšie na tejto roštenke je, že si ju…
Jednoduchá a rýchla minútka. Chuť tohoto soté je výborná, svieža a plná. Kuracie mäso s hubami je obalené v hustej omáčke, ktorú…
Pomazánka z varených vajec je u nás veľmi obľúbená. Robievam ju dosť často hlavne k raňajkám. K receptu na vajíčkovú pomazánku hádam…
Na Silvestra a v iné sviatky sa hodia recepty, ktoré nie sú namáhavé a nakŕmia veľa hladných krkov. A toto je presne ten recept.…
Poriadny biftek si robím, keď potrebujem nabrať energiu. Bezpečne to funguje :) Je dobré investovať do mäsa, pretože tak sa steak skoro…
Poľníček je výborná listová zelenina, ktorá sa pestuje počas celého roku.
Nechajte sa inšpirovať a pripravte napríklad takýto…
Nátierky - pomazánky z rýb pozná skoro každý. A sú nielen výborné, ale aj zdravé :)
Quiche lorraine je alsasko-lotrinským slaným koláčom. Základom je skaramelizovaná cibuľka, slanina, vajce, smotana a syr. Všetko spolu…
Nátierka, alebo pomazánka zo šunky, výborná na čerstvý chlieb. Vhodná je na ozdobovanie kanapiek, na plnenie toastového chleba, alebo…
Výborný letný obed - smažené kutacie nugetky ako z KFC, podávané na poľníčkovom šaláte.