Priprava je dlhšia, ale bez väčšej námahy a tento recept naozaj stojí za to. Toto mäsko sa totiž rozplýva na jazyku. Chute sú pomalým…
Raz za čas dostanem vždy chuť na nejakú ázijskú kuchyňu. Samozrejme sa dá ísť ľahko do nejakého bistra alebo reštaurácie, ale prečo si…
Najlepšie slovenské hamburgery! Tradičné prvomájové cigánske pečienky robievame nielen v deň sviatku práce, ale veľmi často.…
K tradičným pokrmom českej a slovenskej kuchyne neodmysliteľne patrí aj hrachová kaša. Obyčajne sa podáva s vareným údeným mäsom, alebo…
Špenátu človek musí prísť na chuť. Najlepšie je samozrejme pripraviť špenát čerstvý, ale mrazený je praktický. Vždy po ruke a rýchlo a…
Brokolicový nákyp so syrom môže byť ľahký bezmäsitý obed, alebo večera. Brokolicový nákyp sa dá jesť samotný, alebo so zemiakovou kašou…
Jednoduché, rýchle, chutné. Ešte k tomu aj lacné :) Keď kuraciu pečeň na tento spôsob ochutnáte, už…
Rýchla večera z kúskov kuraciny. Použiť môžete kuracie prsia, vykostené stehienka, alebo krídla. Príprava je jednoduchá a…
Milovníkov zdravej stravy asi tento recept nenadchne, ale tak ich škoda. Pretože urobiť taký fajný, voňavý, šťavnatý bôčik s chrumkavou…
Vianoce sú neodmysliteľne späté aj s tradičnou kapustnicou. U nás doma sa takto varila celé…
Môžno by niekto mohol mať predsudky, pretože huspenina vyzerá všelijako. Ale ak ju urobíme správne a k nej poctivý krajec chleba, ocot a…
Chutné, šťavnaté plátky pečeného bravčového mäsa s výborným výpekom. Aby nebolo…
Ravioli sú talianske plnené cestoviny, veľmi známe, a urobiť ich doma podľa svojej chuti nie je až taký problém. V…
Tokáň je starší príbuzný gulášu. Pochádza zo Sedmohradska…
Glazovanie zeleniny má tú výhodu, že sa nemusí vopred upravovať ako mäso. Vhodná je ako samostatné jedlo, napríklad…
Jednoduchá rýchlovka z kuracích pŕs. Pikantné kuracie soté sa hodí zvlášť v letných mesiacoch, kedy sa nám nechce tráviť čas v kuchyni…
Keď zavonia niekde na ulici zo stánku kebab v pita placke, tak je to vždy veľké lákadlo :) Tak prečo ho neskúsiť urobiť doma? Nie…
K rybám, k mäsu, k zelenine, alebo len tak potrieť krajec …
Zeleninové nákypy sú vynikajúcou a zdravou pochúťkou. Na tento cuketový nákyp môžete použiť zelenú, alebo žltú…
Poznám veľa ľudí, čo majú odpor ku klasickej držkovej polievke. Šťavu z polievky by hádam aj zjedli, ale tie držky, ani náhodou.
…