Rybie filé na masle s bylinkami

emko ~ 23. august 2013 - 11:46

Filé z tresky, alebo z pangasia, upečené na masle s čerstvými bylinkami. K tomu zemiaky a obed je do pol hodiny na stole.

Suroviny
6
plátkov
100
g
1
ks
 
 

Pláty rybieho filé bez kostí ( aljašská treska, alebo pangasius ) rozložíme na pekáč. Filé musí byť rozmrazené a osušené. Pokvapkáme ho citrónovou šťavou, polejeme rozpusteným maslom, osolíme morskou hrubozrnnou soľou a posypeme čerstvými bylinkami. Ja som dala citrónové oregano, tymián, šalviu a petržlenovú vňať.

Vložíme do vyhriatej rúry na 230 stupňov a pečieme asi 15 minút. Podávame so zemiakmi.

Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:

Zdielaj