- Prihláste sa alebo sa zaregistrujte, aby ste mohli pridávať komentáre.
Karlovarské knedlíky sa podávajú hlavne ako príloha k omáčkam v českej kuchyni. Sú nadýchanejšie, než klasické knedle a petržlenová vňať im dodá krásny farebný šmrnc. Ich príprava nie je až tak náročná. A nebojte sa urobiť knedlí viac. Ľahko sa dajú zamraziť.
Suroviny
Kategórie
Pripravenú hmotu preložíme na fóliu, vytvarujeme valec a zavinieme. Použiť môžete aj utierku a konce zagumičkovať. Takto pripravíme aj druhú knedlu. Vložíme do horúcej vody a varíme asi 45-50 minút na slabom plameni. Hotové knedle vyberieme z vody a necháme vo fólii vychladnúť. Potom nakrájame a podávame.
Nezabudni sa s receptom podeliť aj s ostatnými, podporíš tým moju prácu. Ďakujem!
Tento recept nájdete v nasledujúcich kategóriach:
Komentáre
silvuska ~ 1. marec 2015 - 8:30
Tieto by som vyskusala, len ta voda sa za tych 45 minut nevyvari ?